Aanbieding: groepenkast vervangen

Een meterkast is het hart van de woning. Het is de plek waar gas, water en elektriciteit uw woning binnenkomen. Vervolgens wordt deze energie verder verdeeld door de woning. Voor elektriciteit gebeurt dit door de groepenkast of stoppenkast. Deze moet dus in een perfecte conditie zijn. De Bron Installatietechniek vervangt uw oude groepenkast voor een modern exemplaar die weer vele jaren mee kan.

Voorkom problemen

Een groepenkast die op leeftijd komt kan voor grote problemen zorgen. Kortsluiting en de mogelijke brand die volgt, is voor de meeste mensen een groot angstbeeld. Het is verstandig om uw meterkast te laten controleren door een expert. Met een nieuwe groepenkast heeft u niet alleen een grotere veiligheid in huis, u heeft ook meer uitbreidingsmogelijkheden. U leest daarover meer bij onze dienst groepenkasten.

Meer weten?

U heeft al een nieuwe groepenkast voor slechts € 575,- (inclusief btw, inclusief montage en binnen een straal van 100km vanuit Groningen). Dit is een kast met een hoofdschakelaar, twee aardlekschakelaars en zes eindgroepen. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen voor een vrijblijvende inspectie van uw huidige groepenkast.